Gas

GasfyrUlrik Winther A/S er Gasmester, også kaldet HMN Servicepartner og du kan derved være helt sikker på, at vi ved, hvad vi taler om. Vi har installeret rigtig mange gasfyr igennem årene og har også helt styr på nye tiltag, samt energitilskud på markedet.

Et gasfyr kan opvarme din bolig og dit brugsvand på samme måde som et stoker- eller oliefyr. Gas er billigere at fyre med end olie og leveres centralt fra naturgasfelterne i den danske Nordsø. Gas bruges også i forbindelse med industriel rumopvarmning.

Når du skal vælge et gasfyr, skal du sørge for at have den rette størrelse varmtvandsbeholder, det rigtige aftræk, og fyret skal have en lukket forbrænding.

Der er flere ting, som skal overvejes, når man installerer et gasfyr, så sørg for at bruge en vvs-installatør som har god erfaring med naturgasinstallationer. Et gasfyr skal også vedligeholdes og vandtrykket m.m. skal tjekkes jævnligt. Tænker du på at få et nyt gasfyr, eller skal du have serviceret det gamle, så kontakt os.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan Ulrik Winther A/S kan hjælpe med dit vvs-arbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os