Kvalitet i mere end 120 år

I 1894 grundlagde Anton Winther en blikkenslagerforretning på Storegade 5 i Bjerringbro. Firmaet var kendt for sin gode kvalitet, sit gode håndværk, gode service og for ordholdenhed. I 1946 tog sønnen Svend-Aage Winther over og drev virksomheden videre indtil 1972, hvor Svend-Aages søn Ulrik Winther indtrådte i virksomheden og tilføjede vvs-faget som forretningsgrundlag. I 1975 overtog han hele driften og ejerskabet.

I dag er det Michael Winther, 4. generation og uddannet vvs-tekniker, som ejer virksomheden. Michael Winther overtog virksomheden i 2009 som eneejer efter sin far Ulrik Winther – hvis navn virksomheden har bibeholdt.

”Mere end 120 år i branchen.”

Der er sket rigtigt meget siden 1894, og Ulrik Winther A/S har ligeledes udvidet og flyttet lokation et par gange. God kvalitet, godt håndværk, god service og ordholdenhed er stadig kendetegnende for Ulrik Winther A/S. Meget har forandret sig over årene siden 1894, men det gode ry er uændret.

Ulrik Winther A/S har veluddannede medarbejdere, og altid lærlinge. De tager sig af alle former for vvs-arbejde.
Virksomheden har altid sørget for at følge med udviklingen og for at være alsidige indenfor vvs- og blikkenslagerfaget, hvilket også er én af grundene til, at virksomheden har kunnet stå imod, når der har været krisetider.

Kvalitet og veluddannede medarbejdere er nøgleordene hos Ulrik Winther A/S, og Michael Winther sørger også for at holde sig ajour på vvs-uddannelsen i Herning. Her er han bl.a. tilknyttet uddannelsen som skuemester, hvilket er medvirkende til, at han kan følge uddannelsen og udviklingen tæt inden for vvs-faget.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan Ulrik Winther A/S kan hjælpe med dit vvs-arbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os