Ulrik Winther A/S

VVS Ulrik Winther

Ulrik Winther A/S er en installationsvirksomhed, som laver alt indenfor vvs- og blikkenslagerarbejde. Vi hjælper gerne med nyt badeværelse og nye tagrender, vi vedligeholder dit varmeanlæg og vandforsyning, vi er med til større bygge- og erhvervsprojekter, og vi følger med udviklingen indenfor grønne, miljø- og energirigtige løsninger.

Vi har været i branchen i mere end 120 år – Men derfor hviler vi ikke på laurbærrene. Ulrik Winther A/S følger med udviklingen indenfor vvs- og blikkenslagerfaget.

Vi har fingeren på pulsen, også når det handler om forskellige former for varmeforsyning; varmepumper, oliefyr, stoker, gulvvarme, solvarme og jordvarme.

”Vi er ikke kun eksperter i én ting.”

Ulrik Winther A/S har veluddannede medarbejdere, deriblandt lærlinge. Virksomheden ejes af Michael Winther, som ligeledes er virksomhedens daglige leder.

Ulrik Winther A/S er et vvs-firma med mange års erfaring, og vi har også ekspertisen og kapaciteten til at påtage os store opgaver bl.a. i forbindelse med vandforsyning, sanitet og varmeanlæg.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan Ulrik Winther A/S kan hjælpe med dit vvs-arbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os